Selecteer een pagina

De samenwerking tussen Vindsubsidies en Gilde-BT Software & Services

Gilde-BT Software en Services logo

Gepubliceerd door Gilde-BT Software & Services

Gilde-BT Software & Services is marktleider in Nederland op het gebied van subsidie- en vergoedingen software applicaties, in combinatie met professionele services.

Gepubliceerd op 9 maart 2022

de samenwerking tussen Vindsubsidies en Gilde-bt Software & Services

Het Subsidie Volgsysteem is een combinatie en uniek samenwerkingsverband tussen Vindsubsidies en Gilde-BT Software & Services. Deze samenwerking is uniek omdat we hier ICT-kennis combineren met kennis van het aanvragen en behandelen van subsidieaanvragen.

Gilde-bt software & services

Gilde-BT is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in SaaS Subsidiemanagementsystemen om het gehele subsidieproces van aanvraag, verantwoording en uitbetalen te managen. Door de unieke combinatie van in-house IT-kennis en experts in subsidieprocessen zijn we marktleider in Nederland en beheren we circa 1,5 miljoen users in onze softwaresystemen. Dit doen we met behulp van het volledig in eigen beheer ontwikkelde ‘low code’ platform Next Level, waardoor we in staat zijn out-of-the-box ‘standaard maatwerk’ (80/20) te leveren.

Door de modulaire opzet is het Subsidie Volgsysteem bovendien uiterst flexibel en eenvoudig aan te passen naar de eisen en wensen van de klant.

Vindsubsidies

Vindsubsidies is als subsidieadviesbureau met meer dan 20 jaar ervaring binnen zowel de publieke als private sector, gespecialiseerd in alle facetten rondom subsidies: van het zoeken naar financieringsmogelijkheden, het schrijven van de aanvraag, de voortgang tot en met de eindverantwoording. Daarnaast zijn zij in-house actief bij zo’n 40 gemeenten in Nederland waar zij ondersteuning en opleidingen bieden op het gebied van subsidiemogelijkheden en het verbeteren van subsidieprocessen, zowel in- als uitgaand.

Subsidievolgsysteem

Gilde-BT en Vindsubsidies bieden met deze bundeling van krachten een succesvol product: het Subsidievolgsysteem dat inmiddels is uitgegroeid tot een allround softwareoplossing voor alle denkbare subsidies. Het Subsidie Volgsysteem is al meer dan 10 jaar een breed gedragen oplossing binnen de publieke sector waaronder de gemeenten Delft, Heerenveen, Venlo, Nijmegen, Heerlen, Eindhoven, Dordrecht, het Waterschap Limburg en anderen.

Wellicht vind je dit ook interessant