Selecteer een pagina

Medewerker aan het woord: Youri

Gilde-BT Software en Services logo

Gepubliceerd door Gilde-BT Software & Services

Gilde-BT Software & Services is marktleider in Nederland op het gebied van subsidie- en vergoedingen software applicaties, in combinatie met professionele services.

Gepubliceerd op 5 september 2022

Medewerker aan het woord: Youri Stickelbruck

Teamleader Learning bij Gilde-BT Software

Ieder kwartaal geeft een medewerker van Gilde-BT Software en Services een inkijkje in zijn of haar werk. Wij geven deze persoon de vrijheid om kort iets te vertellen over werken bij Gilde-BT Software en Services.

Even voorstellen

Hoi, ik ben Youri, 37 jaar oud en werk inmiddels bijna 14 jaar bij Gilde-BT (waarbij ik mijn stage meetel). Ik ben gestart als stagiair en na mijn stage kreeg ik een contract als softwareontwikkelaar. Nu ben ik doorgegroeid naar de functie van teamleader van het Learning team.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Mijn werkdag is iedere dag anders en bestaat afwisselend uit overleggen, aansturen van het team en projectmanagement. Tussendoor programmeer ik nog wel eens of ben ik bezig met het schrijven van geavanceerde SQL-scripts (de taal waarmee je relationele databases kunt benaderen). Verder ben ik altijd bereikbaar om vragen te beantwoorden en een helpende hand aan te bieden. Tot slot kijk ik met regelmaat de code na, zodat wij de kwaliteit hiervan in onze projecten kunnen waarborgen.

Wat vind je (tot nu toe) het mooiste aan werken bij Gilde-BT?

Het mooiste van werken bij Gilde-BT vind ik de fijne sfeer en het onderling contact met de collega’s. Voor mijn gevoel is dat iets wat je niet snel op andere plekken tegenkomt en wel heel waardevol is.

Kun je iets over jezelf vertellen wat weinig collega’s van jou weten?

Er zijn denkelijk 2 zaken die minder bekend zijn, waarvan eentje inmiddels niet meer als een verrassing gaat komen voor andere collega’s. Buiten werktijd ga ik graag airsoften (dit is waarschijnlijk al bekend) en heb ik ook een webshop waarin ik airsoft gerelateerde producten verkoop (een dure hobby moet ook onderhouden worden 😉). Verder heb ik vroeger veel gedanst van ballroom tot salsa en andere Latin dansenvormen. Tegenwoordig staat dit laatste op een lager pitje maar is het de bedoeling dit wel weer op te gaan pakken.

Wellicht vind je dit ook interessant