Maatwerk software

Gilde-BT Software en Services is gespecialiseerd in het bouwen van maatwerk software ten behoeve van new businessmodels.

Wat is belangrijk bij new business model?

New business gaat over het resultaat van kans creatie naar kans conversie. Er worden drie stappen doorlopen:

  • Kans creatie
  • Kans waardering
  • Kans conversie

 

wat is een new business model?

Bij Gilde-BT Software en Services doen we meer dan in oplossingen denken. Wij investeren mee in nieuwe businessmodellen, waarbij onze software key is. Samen met onze nieuwe businesspartner, bouwen we markten uit en schalen we gezamenlijk op. De partner vanuit zijn marktkennis en specialisme en Gilde-BT Software en Services vanuit commerciële- en softwaredrive.

Voor wie is deze maatwerk software bedoeld?

Vaak is deze maatwerk software bedoeld voor enthousiaste entrepreneurs met specifieke kennis uit een bepaald vakgebied of branche. New businessmodellen werken we uit in de wereld van employability, HR-vraagstukken en performance verbeteringen ten behoeve van de eindklant. Ook kan de maatwerk software geïmplementeerd worden bij een bestaande organisatie met de behoefte aan een specifieke softwarematige oplossing.

FAQ – Veelgestelde vragen

Zijn er voorbeelden?

Apployee is een new businessmodel dat is ontstaan uit een samenwerking met Gilde-BT Software en Services. Apployee zorgt enerzijds voor performance verbetering binnen de transport en logistieke branche. Anderzijds zorgt Apployee voor verbeteringen op het gebied van vitaliteit binnen bedrijven en organisaties. Dit alles doet Apployee aan de hand van de op maat gemaakte software, compleet in de huisstijl van de organisatie. Voor de eindgebruiker is een app gebouwd (Android en iOS) waarin chauffeurs hun prestaties kunnen monitoren, de coaching plaatsvindt en administratieve handelingen kunnen worden afgehandeld.

Wat levert het op?

De potentie van de op maat gemaakte softwareoplossing is zo groot als de marktkennis en specialisme van de businesspartner. Gilde-BT Software en Services biedt met haar maatwerk software de key naar mogelijk nieuwe doelmarkten voor de partner. Wij leveren niet zomaar een eindproduct, maar blijven sparren en optimaliseren tot de eindklant 100% tevreden is.

Hoe wordt het gemaakt?

Dankzij de jarenlange ervaring van onze professionals zijn ze in staat om een complex vraagstuk te vertalen naar een maatwerk softwareoplossing. Dit compleet naar de wensen en behoefte van de businesspartner, aangevuld met creatieve ideeën van onze experts. Zo kunt u uw businessplan daadwerkelijk succesvol gaan implementeren of uw huidige bedrijf naar een nieuw level brengen.

Wij denken met u mee om te kijken waar het slimmer, makkelijker, efficiënter en beter kan, zodat u uw organisatie of new businessmodel kan finetunen op de manier die bij u past.