Subsidiesoftware

Gilde-BT Software en Services is gespecialiseerd in het bouwen van subsidie software ten behoeve van subsidieportals.

Wat is een subsidie?

Onder subsidie verstaan wij de aanspraak op financiële middelen die door een bestuursorgaan verstrekt is met het oog op bepaalde activiteiten van de aanvragers. Vaak wordt een subsidie uitgekeerd aan partijen om bij te dragen aan maatschappelijke doelstellingen.

Wat is subsidie software?

Bij Gilde-BT Software en Services zijn wij experts in het slimmer en digitaal maken van de gehele subsidie workflow. Van de aanvraag tot en met de uitbetaling van de subsidie. Via realtime dashboards zijn alle betrokken partijen 24/7 volledig geautomatiseerd op de hoogte van de status en de te nemen acties. Met onze subsidiesoftware heeft u altijd en overal grip op subsidies!

Voor wie is subsidie software relevant?

Gilde-BT Software en Services is marktleider in Nederland op het gebied van subsidie software (Subsidie Management Systemen). Met de gebruiksvriendelijke en intuïtieve softwareoplossingen helpen wij al meer dan 20 jaar brancheorganisaties, adviesbureaus, bedrijven, overheden en particulieren in elke fase van het subsidieproces.

FAQ – Veelgestelde vragen

Zijn er voorbeelden?

Een voorbeeld is de subsidieportal die Gilde-BT Software en Services ingericht heeft voor Techforce. Jeroen Speelman, Directeur Techforce, zegt hier het volgende over:

“Bij een subsidieaanvraag komt veel kijken. Wij willen klanten graag digitale toegang bieden tot de aanvraag en de info die erbij hoort. Met WBSO Online gebeurt dat op een goed gestructureerde, inzichtelijke en vooral ook veilige manier. Subsidieverstrekkers hebben vaak eigen formats waardoor het overzicht verdwijnt. De WBSO Online portal van Gilde-BT voorkomt dat probleem.”

Wat levert het op?

Gilde-BT Software en Services ontwikkelt dus een op maat gemaakte portal om alle handelingen met betrekking tot een subsidie zo gestroomlijnd en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Naast het opleveren van de portal, houden wij scherp de veranderingen van de subsidietrajecten in de gaten. Wij voeren (indien nodig) de veranderingen tijdig door in de portal waarbij wij de klant van dit alles op de hoogte houden.

Hoe wordt het gemaakt?

Dankzij de jarenlange ervaring van onze professionals zijn ze in staat om een complex vraagstuk te vertalen naar een subsidie oplossing.

Wij denken met u mee om te kijken waar het slimmer, makkelijker, efficiënter en beter kan, zodat de gehele subsidie workflow optimaal en geautomatiseerd verloopt.

Jeroen speelman van techforce

“Dankzij portal Gilde-BT gestructureerd inzicht in aanvraag WBSO”