Selecteer een pagina

Stagelopen bij Gilde-BT Software & Services

Gilde-BT Software en Services logo

Gepubliceerd door Gilde-BT Software & Services

Gilde-BT Software & Services is marktleider in Nederland op het gebied van subsidie- en vergoedingen software applicaties, in combinatie met professionele services.

Gepubliceerd op 28 juni 2022

Stagelopen bij Gilde-BT Software en Services

Hoi allemaal,
Ik ben Xander Vos, 20 jaar en ik kom uit Deurne. Op dit moment ben ik bezig met mijn zesde semester van de opleiding Software Engineering aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Het afgelopen half jaar heb ik mijn derdejaars stage bij Gilde-BT Software & Services mogen lopen.

stageopdracht

Tijdens mijn stage heb ik gewerkt aan het uitbreiden van het Next-Level framework met een facturatiemodule. Met mijn stagebegeleider Haiko Benthem en de product owner Frank van den Essen heb ik samengewerkt om vervolgens een mooi eindresultaat op te leveren. Deze stageopdracht was voor Gilde-BT de eerste stap richting het inzetten van een microservice architectuur én het eerste voorproefje van ReactJS. Als eindresultaat heb ik een mooie integratie kunnen maken met het bestaande Next-Level framework en de nieuwe microservice.

sfeer

Maar natuurlijk ging de stage niet 100% over de opdracht zelf. Het was ook een stage om te ontdekken hoe het werken in het bedrijfsleven er daadwerkelijk aan toe gaat. Helaas viel de stage in het coronatijdperk, dus waren er verschillende maatregelen die het wat lastig maakten om daadwerkelijk op kantoor de sfeer te ervaren. De tijd die ik wel op kantoor ben geweest, heb ik het zeer naar mijn zin gehad. Geweldige collega’s die altijd klaar staan om je te helpen of om je in te maken tijdens een potje tafeltennis 😉.

De tijd die ik bij Gilde-BT heb mogen doorbrengen, zij het werkende aan het project of ingemaakt worden in een potje tafeltennis, heb ik als heel fijn ervaren. Je voelt je meteen welkom in het bedrijf, ook als stagiaire zijnde. Mocht je dit lezen en op zoek zijn naar een stageadres, dan zou ik Gilde-BT Software & Services sterk aanbevelen. Er hangt een gezellige sfeer en je zult je er snel thuis voelen.

Ook interesse in een toffe stageplek bij ons? Bekijk nu de vacature stagiaire software engineer!

 

Wellicht vind je dit ook interessant