Selecteer een pagina

Over ons

Gilde-BT bestaat inmiddels 25 jaar. Opgericht destijds door Godfried Hendricx en Charles Simons, vanuit de organisatie BT Group. Als intermediair in scholings- en subsidietrajecten zijn zij begonnen, ter ondersteuning van regionale industriële bedrijven. Het bedrijf groeide uit van regionale partner naar nationale partner in de wereld van cursussen, trainingen, opleidingen en subsidies.

In 2001 namen zij de commerciële activiteiten (Gilde Contract) over van ROC Gilde Opleidingen en is het fundament gelegd voor de huidige Gilde-BT organisatie.

Vanwege de continue ontwikkeling en groei is het bedrijf georganiseerd in twee businessunits: ‘Opleidingsgroep Gilde-BT’ (met de opleidingsbedrijven GBT Opleidingen en OVD Opleidingen) en ‘Gilde-BT Software & Services’.

Gilde-BT Software & Services is specialist in opleidingsmanagement-, subsidie-, vergoedingen- en regelingenverantwoordingsystemen. Wij helpen onze klanten om opleidingsactiviteiten, subsidies en vergoedingen effectiever in te zetten en wij zorgen ervoor dat deze 100% goed worden verantwoord. Van helpdesk tot en met het verzorgen van de feitelijke ‘compliance-proof’ uitbetalingen. Wij hebben al meer dan 2 miljard euro aan vergoedingen en subsidies voor meer dan 1,5 miljoen mensen op de juiste plek gekregen. We zijn daarmee één van de grootste partijen in Nederland.

Onze focus ligt op landelijke subsidieregelingen, O&O fondsen, branche- en opleidingsorganisaties en (subsidie-)intermediairs, met een verwerking van circa 150.000 dossiers per jaar.

Het managementsysteem van Gilde-BT Software is ISO27001 en ISO27701 gecertificeerd. Gilde-BT Software garandeert 100% implementatie.

Met een team van 50 enthousiaste professionals werken we met veel plezier om het maximale eruit te halen.

Als de klant van onze klant tevreden is, zijn wij tevreden.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Voor onze medewerkers

Het streven naar duurzaamheid geldt allereerst natuurlijk ten aanzien van onze eigen organisatie. Gilde-BT streeft voortdurend naar goed werkgeverschap. We voelen verantwoordelijkheid ten aanzien van onze werknemers en hechten veel waarde aan een goede interne organisatie, communicatie en onderlinge samenwerking. Medewerkers worden betrokken door middel van goede arbeidsvoorwaarden, uitdagende werkzaamheden, veilige werkplekken en een gezonde werkomgeving. We investeren in goede werkomstandigheden, in teambuildingsactiviteiten binnen en buiten het werk en in de vitaliteit van onze medewerkers. We streven naar continuïteit in dienstverbanden, behoud van kennis en kunde binnen ons bedrijf. We stimuleren transparantie, openheid en betrokkenheid.

Voor onze relaties

Daarnaast streven we ook naar duurzaamheid waar het onze relaties betreft. We zetten onze vakkennis, kwaliteitsbesef en servicegerichtheid in voor doeltreffende oplossingen voor de vraagstukken van onze klanten. We bieden maatwerkoplossingen voor complexe bedrijfsvragen en zijn altijd op zoek naar de meerwaarde van een samenwerking voor alle partijen.

We zetten onze expertise in voor een full service dienstverlening en streven naar langdurige relaties met onze klanten en samenwerkingspartners.

Voor onze omgeving

Duurzaamheid ten aanzien van onze maatschappij is het derde onderdeel van ons MVO-beleid. We stimuleren het bewustzijn om bij iedere actie stil te staan bij de gevolgen van onze activiteiten voor het milieu en de omgeving waarbinnen we werken. Verspilling en vervuiling willen we bestrijden, brandstofverbruik willen we reduceren. We hanteren een bewust inkoopbeleid en zoeken naar alternatieve energiebronnen, waaronder warmtewerende folie op de ramen en zonnepanelen op het dak van ons bedrijfspand.

Onze maatschappelijke betrokkenheid krijgt onder meer vorm in onze Gilde-BT Foundation, waarmee we projecten en organisaties steunen die zich belangeloos inzetten voor mens en maatschappij. Daarnaast worden regionale evenementen en sportactiviteiten ondersteund door sponsoring, giften en donaties.

Klant aan het woord

Trots op onze klanten

De kracht van samenwerken

Vanuit ketensamenwerking maximaal empowerment creëren voor onze gezamenlijke klanten

Ook actief in
andere sectoren

Samen sterk; Krachtiger op de werkvloer & Slimmer verder

Ook actief in
andere sectoren

Samen sterk; Krachtiger op de werkvloer & Slimmer verder

Sportieve
toppers

Wij zijn winners; topondernemerschap gaat samen met topsport

Gilde-BT
Foundation

Maatschappelijk ondernemerschap via Gilde-BT Foundation; elke € 1.000,- = € 1,- naar het goede doel!

 

Gilde-BT
Foundation

Maatschappelijk ondernemerschap via Gilde-BT Foundation; elke € 1.000,- = € 1,- naar het goede doel!