Cursusadministratie software

Gilde-BT Software en Services is gespecialiseerd in het bouwen van cursusadministratie software ten behoeve van opleidingsmanagementsystemen. Daarbij richten we ons uitsluitend op omgevingen waarbij grote aantallen deelnemers worden verwerkt.

Wat is belangrijk bij het managen van opleidingen?

Het managen van opleidingen is in de afgelopen jaren een steeds complexere taak geworden. Tegenwoordig hebben bedrijven met steeds meer regels en richtlijnen te maken dan voorheen. Vrijwel alle stappen, van aanvraag tot certificaat, zorgen voor een hoop data en documentatie. Daarnaast worden de groepen groter en het aanbod breder. Het gehele proces dient overzichtelijk en geordend in te zien zijn met, het liefst, een volledig gekoppeld systeem over meerdere schijven.

wat is cursusadministratie software?

Gilde-BT heeft meer dan 25 jaar ervaring in de opleidingsbranche. Van een online ‘zoek en boek’ opleidingscatalogus, leerpaden tot en met facturatie en compleet beheer van de deelnemers- en cursusadministratie. Onze cursusadministratie software combineert de nieuwste technieken en koppelt via webservices met uw facturatie- of backofficesystemen zodat dubbel werk en fouten worden voorkomen. Onze kracht ligt met name bij de grote mate van implementatie en maatwerk.

Voor wie is cursusadministratie software bedoeld?

Wij leveren opleidingsmanagementsystemen voor zowel opleiders als voor bedrijven, waar grote aantallen deelnemers worden verwerkt.

FAQ – Veelgestelde vragen

Zijn er voorbeelden?

Een voorbeeld is het opleidingsmanagementsysteem dat Gilde-BT Software en Services ontwikkeld heeft voor ROC Midden Nederland. Hans Franken, Manager Backoffice bij ROC Midden Nederland zegt hier het volgende over:

ROC Midden Nederland geeft reguliere mbo-opleidingen aan jongeren, maar verzorgt daarnaast bedrijfsopleidingen aan mensen met een baan. “Nascholing, op maat”, zegt Franken. Om zo goed mogelijk aan de wensen van deze doelgroep te kunnen voldoen, ging ROC Midden Nederland in 2010 op zoek naar een partner die een pakket kon bieden waarmee het aanmelden en beheren van gegevens zo efficiënt mogelijk kon gebeuren. “We zijn toen bij Gilde-BT uitgekomen en daar werken we nog steeds naar volle tevredenheid mee samen.”

Wat levert het op?

Gilde-BT Software en Services ontwikkelt dus op maat gemaakte cursusadministratie software in de vorm van opleidingsmanagementsystemen voor opleiders en bedrijven waar grote aantallen deelnemers moeten worden verwerkt. Daarnaast blijft Gilde-BT Software en Services innovaties en slimmigheden doorvoeren, waardoor het pakket optimaal functioneert en blijft functioneren.

Hoe wordt het gemaakt/uitgevoerd?

Alle software die Gilde-BT Software en Services bouwt, is gebaseerd op het eigen ontwikkelde Next Level Framework. Hierbij zijn meer dan 30 modules al volledig functioneel. Voor specifieke klantwensen worden dan nog een aantal schermen ingericht.

Hans Franken van ROC Midden Nederland

“Applicatie BOP wordt steeds veelzijdiger”