vergoedingenbeheer

systeem

Opleidings- en Ontwikkelingsfondsen bieden werknemers ondersteuning via branchevergoedingen en scholingsbudget subsidies.
Gilde-BT creëert branchegerichte portalen voor efficiënt beheer en gemak voor werkgevers en werknemers.

Branchevergoedingen voor O&O fondsen goed geregeld. Een overzicht van onze specialistische Vergoedingenbeheer systemen.

Vergoedingenbeheer Systeem SSFH

Via het systeem van Gilde-BT kunnen organisaties in de huisartsenzorg gemakkelijk en snel een vergoeding praktijkbegeleiding en stage-vergoeding aanvragen vanuit het Sociaal Fonds Huisartsenzorg.

Gilde-BT verzorgt tevens de volledige
administratieve backoffice: van helpdesk, beoordeling tot en met de uitbetaling.

Ga voor meer informatie naar SSFH.nl.

 

Vergoedingenbeheer Systeem Start mijn Carriere

Werkgevers en werknemers in de schilder- en onderhoudsector kunnen via ons ons systeem subsidie en compensatie ontvangen om zich te ontwikkelen in hun vakgebied door middel van trainingen en/of loopbaanadvies.

Gilde-BT verzorgt hierbij ook de volledige administratieve backoffice.

Ga voor meer informatie naar startmijncarriere.nl.

Vergoedingenbeheer Systeem Colland

Colland Arbeidsmarkt is het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de sector Agrarisch en Groen. Het fonds financiert activiteiten gericht op het vergroten van vakkennis en vaardigheden van werknemers, gezonde arbeidsomstandigheden, duurzame inzetbaarheid en een goed functionerend arbeidsmarktbeleid.

Via het Colland Administratie Systeem (CAS) inclusief bijbehorende backoffice en financiële dienstverlening draagt Gilde-BT hieraan bij.

Ga voor meer informatie naar collandarbeidsmarkt.nl.

 

Vergoedingenbeheer Systeem ECM

ECM is het expertisecentrum voor de meubelindustrie en interieurbouw. ECM heeft subsidieregelingen voor werkgevers en werknemers die een opleiding of cursus volgen om te groeien in het vakgebied. Om dit proces in goede banen te leiden maakt ECM gebruik van het door Gilde-BT ontwikkelde ECM subsidieportal.

Ga voor meer informatie naar ECM.nl.

Vergoedingenbeheer Systeem SOOB Subsidiepunt

SOOB is het opleidings- en ontwikkelingsfonds in de sector transport en logistiek. SOOB stimuleert het volgen van opleidingen en trainingen middels het verstrekken van subsidies.
Namens Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) verzorgt Gilde-BT de uitvoering van deze activiteiten inclusief volledige backoffice.

Ga voor meer informatie naar SOOB.nl.

Deze organisaties maken al gebruik van het Vergoedingenbeheer Systeem van Gilde-BT Software & Services

Ook slimmer werken?

Opleidings- en Ontwikkelingsfondsen bieden dienstverlening en ondersteuning op het gebied van loopbaan, opleiding en ontwikkeling aan werknemers, veelal in de vorm van branchevergoedingen of  bijvoorbeeld scholingsbudget subsidie.

Om deze trajecten operationeel en financieel in goede banen te leiden, realiseren de experts van Gilde-BT branchspecifieke portalen waarmee O&O fondsen maar ook de werkgevers en werknemers in de sector optimaal ontzorgt worden.

Benieuwd welke voordelen ons Vergoedingenbeheer Systeem heeft voor jouw organisatie? Onze experts laten het graag zien.